Bungee Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zealand

På lager
SKU
Bungee Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zealand
levering 1-3-dage
Før 119,00 DKK 99,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 119,00 DKK pr. stk.
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Bungee repræsenterer både det bedste af Sauvignon Blanc druens egenskaber og det bedste fra New Zealand.

Druerne til Bungee kommer fra området Wairau Valley. New Zealands oprindelige befolkning maorierne gav området navnet ”Kei puta te Wairau” eller stedet med hullet i skyen.

Dalen ligger i Marlborough på sydøen i New Zealand. Området gennemstrømmes af floderne Wairau og Awatere på deres vej mod Stillehavet. Dalen er beskyttet mod den dominerende, våde vestenvind af bjergkæden Southern Alps. Nordøen ligger som et værn mod de kraftige efterårsstorme fra Stillehavet.

Druerne til Bungee Sauvignon Blanc høstes over flere dage, tidligt i de kølige morgentimer. Der ved sikres aromaerne og koncentrationen i druerne.

Det maritime klima med klare, solrige dage og kølige nætter giver vinene en særlig renhed og friskhed. Bungee Sauvignon Blanc er ingen undtagelse. Vinen har en uovertruffen intensitet og aroma.

Bungee Sauvignon Blanc har en sart, lys farve. I næsen er noter af passionsfrugt og rød grape med en dejlig mineralitet. I ganen opleves også tropiske noter og lidt grape. Eftersmagen er sprød og lækker.

Server Bungee grillet fisk, salater eller nyd den for sig selv på terrassen.

Serveringstemperatur: 8-10oC.

Anmeldelser

  • Vivino 3.8/5

Info

Type Hvidvin
Årgang 2018
Drue Sauvignon Blanc
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.