Boomsma Gin - Awards Winner - G&T fremmer nydelsen af vin...

På lager
SKU
Boomsma Gin - Awards Winner
levering 1-3-dage
Før 249,95 DKK 229,95 DKK
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Erik Mortensen, uge 9 2018

En Gin og Tonic fremmer nydelsen af vin
"Selvom smagsløgene kan blive udfordret, så er en G&T, som det hedder på nydansk om en Gin og Tonic, meget befordrende som optakt til et godt måltid mad. I rette mængder kan gin ligefrem have helbredende virkning, når kroppen er udsat for angreb.

Det mente i hvert fald medicinprofessoren Fransiscus Sylvius fra den hollandske by Leiden, da han i 1600-tallet blandede spiritus sammen med enebær til et fluidum mod dårlige nyrer og dermed opfandt forgængeren for nutiden gin og genever.

I dag er gin så populær som ingensinde, og verden over konkurrerer lokalt produceret gin med søstre og brødre fra det globale naboskab både på emballage og smag. På konkurrencen World Drinks Award 2017 kåredes den hollandske Boomsma Dry Gin som smagsvinder i kategorien London Dry Gin og som vinder for den flotteste flaske.

Importør af Boomsma i Danmark er Amalie Vinimport i Hinnerup, og ginen sælges bredt over hele landet til en pris mellem 250 og 300 kr."


En helt unik Gin. Boomsma Dry Gin er kåret til verdens flotteste Gin-flaske og smagsvinder ved World Drinks Awards 2017.

Bag Boomsma Dry Gin er mange års erfaring med urter og Gin.
Den
avancerede kobber-destillering er også med til at give en Gin i verdensklasse.

Boomsma Dry Gin er smagfuld og aromatisk med en rig, krydret smag med noter af citrusfrugter.

Eftersmagen er dejlig varm med smag af ensian og lakrids. Boomsma Dry Gin smager dejlig solo, men er også perfekt til skønne gin-blandinger.

Prøv f.eks. Boomsma Dry Gin med kvalitets Tonic.

Anmeldelser

  • Winner - World Gin Awards
  • Worlds Best Design - World Gin Awards

Info

Type Spiritus
Land Holland
Alkohol 45,0%
Størrelse 70 cl.
Leveres i Enkeltvis