BEYOND BIG Cabernet Sauvignon

På lager
SKU
BEYOND BIG Cabernet Sauvignon
levering 1-3-dage
Normalpris 149,00DKK 99,00DKK Ved 4 stk.
  • Køb 1 for 149,00DKK pr. styk.
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Fyldig og blød
BEYOND BIG! er en superharmonisk, blød og fyldig vin spækket med saftig frugt som brombær, kirsebær samt lidt vanilje og krydderi fra egetræet. Nyd vinen til f.eks. en barbecue, pastaretter eller til et par stykker lækkert mørk chokolade. Serveringstemperatur: 16-18°C.

Fremstillet
Dagene er lune og nætterne kølige i Central Coast. Med de moderate temperaturer i området modner druerne langsomt, og frugten i druerne udvikles perfekt med masser af god smag og flot syre. Vinen får en høj intensitet, en flot intens farve og en dejlig frugtrig karakter.

Passionerede vinmagere arbejder med vinmarkerne for at sikre, at de druer, der anvendes til Beyond Big er af højeste kvalitet. De besøger jævnligt vinmarkerne for personligt at smage druerne inden høsten.

Høsten foregår om natten for at bevare druerne kølige og friske. Mosten gennemgår en udblødning i to dage inden gæringen finder sted over 7-10 dage sammen med drueskindet. Vinen modner på amerikansk og fransk eg i 9 måneder. Fadene er mellem 3 og 7 år gamle, og vinen opnår derved særdeles velintegrerede noter fra egetræet.

Om producenten
En serie af BIG vine lavet på lige dele glæde, sublimt håndværk og californisk solskin. Vinene er lavet på druer fra førsteklasses vinmarker i Californien og hver især er de flotte eksponenter for den californiske vinindustri. Vinene er lavet some en hyldest til de store amerikanske pionerer og nybyggere, der lagde grundstenene til USA og levede efter vores mantra: THINK - DREAM - MAKE IT - LIVE BIG!

Anmeldelser

  • Luca Maroni 93 point
  • GULD AsiaimportNews

Info

Type Rødvin
Årgang 2016
Land USA
Region Central Coast
Drue Cabernet Sauvignon
Alkohol 14,5%
Fadlagring 9 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 4 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?