Beats The Devil - Shiraz

På lager
SKU
Beats The Devil - Shiraz
levering 1-3-dage
Normalpris 79,00DKK 54,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 79,00DKK pr. styk.
/6
59,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

En lækker fed Shiraz fra Australien, som uvægerligt leder tankerne hen på den klassiske italienske Amarone. Vinen er harmonisk med god intensitet og en flot eftersmag.


Victoria byder på meget forskelligartede vinmarker og er nok det mest spændende af alle Australiens områder. Diversiteten i jordbundstyper er stor og vinstokkene giver vine med god kompleksitet og dybde. Klimaet er varmt, men med den helt rigtige vanding får vinmagerne et godt råmateriale at arbejde med. Forholdene er kort sagt perfekte for vinproduktion og alligevel produceres kun en relativ lille andel af Australiens vin i Victoria. Kodeordet er kvalitet frem for kvantitet og det er lykkedes os at finde en absolut topvin fra dette område.
 

Den helt simple hemmelighed bag den lækre Beats The Devil Shiraz er råmaterialet - en kombination af ekstraordinært gode druer og Moder Jords gavmildhed i Victoria. Vinmagerne har nøje udvalgt de bedste druer for at give struktur, krop og smag til denne Shiraz. En del af vinen er lavet efter samme metode som den italienske darling Ripasso. Ordet Ripasso kommer af ripassare, som betyder ”passere igen”, mosten gennemgår en dobbelt gæring på drueskaller og derved tilføres farve, smag og fylde. Inden aftapning modner en del af vinen på franske og amerikanske egetræsfade.

 

Beats The Devil Shiraz er dyb rød i farven med en fræk sort kerne. Duft af moden frugt og espressobønner i fin kombination med toner af mørk chokolade. Smagen er velstruktureret med stor fylde, en snert af sorte oliven og krydderier fra fadlagringen. Vinen er harmonisk med god intensitet og en flot eftersmag.

Vinen er en glimrende ledsager til sommeren grillfest, til kødretter med intens smag eller til stærke oste. Serveres ved 16-18ºC, for at bevare den gode frugt i vinen.

Anmeldelser

  • Luca Maroni 94 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2022
Land Australien
Region Victoria
Drue Shiraz
Alkohol 15,0%
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?