Barros Port Colheita 2008

Ikke på lager
SKU
Barros Port Colheita 2008
levering 1-3-dage
189,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Colheita kommer fra en enkelt årgang og er drikkeklare ved frigivelse. Denne vil være en god ledsager til søde fyldte chokolader og en hyggelig stund.

Rød i glasset med teglfarvet kant. Smagen er blødt afstemt med god friskhed og noter af hindbær i den cremede eftersmag.

En god ledsager til søde kager, chokoladedesserter og moden ost. Bør serveres ved 10 – 12 grader for en optimal oplevelse. Portvin kommer fra det ældste afgrænsede område i verden, i det nordlige Portugal. Her dyrkes en bred vifte af lokale druer på marker med en ekstrem hældningsgrad, helt op til 45 grader. Området ligger ca. 70 km inde i landet, oppe af Douro floden. Området strækker sig herfra og helt til den spanske grænse. Portvin produceres kun i dette specifikke område. Barros er et af de gamle firmaer i portvinsindustrien og har eksisteret siden 1913.

Firmaet har været drevet af familien lige siden og er anerkendt som specialist i den svære fadlagrede stil, bedre kendt som Col- heita og Tawny. Vinen: Colheita Portvin fremstilles af de bedste druer, som høstes ved fuld modenhed. Vinifikationen foregår ved 28 – 30 grader og der udtræk- kes maksimalt farve og smagskomponenter fra skallerne. Når mosten opnår en alkoholstyrke omkring 6 – 7 % så tilsættes druesprit og man har en færdig Portvin på 20%. Denne Portvin lagres på egetræsfade i mindst 7 år inden aftapning og så må man kalde den en Colheita. Col- heita betyder høst og hentyder til at Portvinen kommer fra én årgang. Colheita udvikler sig ikke yderligere på flasken, men kan stå åben i op til én måned, gerne på køl, uden at miste for meget smag.

Passer til

Info

Type Portvine
Årgang 2008
Land Portugal
Region Douro
Alkohol 20,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?