Barros Almeida 10 Years Old - Årets Juleportvin 2020

På lager
SKU
Barros Almeida 10 Years Old - Årets Juleportvin 2020
levering 1-3-dage
Før 199,00 DKK 99,00 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 199,00 DKK pr. stk.
/6
104,00 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Denne Portvin er fremstillet af de bedste druer, som høstes ved fuld modenhed.

10 Years Tawny udvikler sig ikke yderligere på flasken, men kan stå åben i op til én måned, gerne på køl, uden at miste for meget smag. Flot intensitet i farven med en åben ekspressiv bouquet af krydderier og sekundære noter fra fadlagringen.

Her er noter af kirsebær, hindbær og cigarkasse. Smagen er frisk med ren frugt karakter og en krydret eftersmag. En god ledsager til desserter med nødder og frisk frugt. Bør serveres ved 10 – 12 grader for en optimal oplevelse.

En fabelagtig balanceret fadlagret Portvin, der er i 10 år gammel og flot udviklet. Frisk rød frugt og noter af nødder og fadlagringen. Portvin kommer fra det ældste afgrænsede område i verden, i det nordlige Portugal. Her dyrkes en bred vifte af lokale druer på marker med en ekstrem hældningsgrad, helt op til 45 grader.

Området ligger ca. 70 km inde i landet, oppe af Douro floden. Området strækker sig herfra og helt til den spanske grænse. Portvin produceres kun i dette specifikke område. Barros er et af de gamle firmaer i portvinsindustrien og har eksisteret siden 1913.

Firmaet har været drevet af familien lige siden og er anerkendt som specialist i den svære fadlagrede stil, bedre kendt som Colheita og Tawny. 10 Years Old Tawny er blandet af portvin fra flere forskellige årgange, til en husets stil med samme smagsbillede i alle aftapninger.

Denne Portvin er fremstillet af de bedste druer, som høstes ved fuld modenhed. Vinifikationen foregår ved 28 – 30 grader og der udtrækkes maksimalt farve og smagskom- ponenter fra skallerne. Når mosten opnår en alkoholstyrke omkring 6 – 7 % så tilsættes druesprit og man har en færdig Portvin på 20%. Denne færdige portvin lagres i husets dybe kældre og blandes af flere årgange, umiddelbart inden aftapning.

En historie der indebærer den sande portugisiske ånd. Uovertruffen talent. Exceptionel vin. Fremadskuende, men inspireret af traditioner. Barros blev grundlagt i 1913 af Manuel de Almeida og anerkendes bredt for sine vines kendetegn og en umiskendelig karisma. Barros er stolt over at være et ægte portvinsmærke med et solid track record. Et stort antal priser er anerkendelsen af kvaliteten udført gennem tiden med flid, raffineret håndværk, viden og erfaring. Quinta da Galeira er en del af Quinta de São Luíz, og det ligger tæt på landsbyen Pinhão, i hjertet af Dourodalen. Der rådes over 125 ha i alt hvoraf 90 ha er vinmarker.

Info

Type Portvine
Land Portugal
Region Douro
Alkohol 19,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvsød
Leveres i Gaveæske med 1 flaske
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?