Barros 10 years Old Tawny Port

Ikke på lager
SKU
Barros 10 years Old Tawny
levering 1-3-dage
Normalpris 169,00DKK 119,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Denne Portvin er fremstillet af de bedste druer, som høstes ved fuld modenhed.

10 Years Tawny udvikler sig ikke yderligere på flasken, men kan stå åben i op til én måned, gerne på køl, uden at miste for meget smag. Flot intensitet i farven med en åben ekspressiv bouquet af krydderier og sekundære noter fra fadlagringen.

Her er noter af kirsebær, hindbær og cigarkasse. Smagen er frisk med ren frugt karakter og en krydret eftersmag. En god ledsager til desserter med nødder og frisk frugt. Bør serveres ved 10 – 12 grader for en optimal oplevelse.

En fabelagtig balanceret fadlagret Portvin, der er i 10 år gammel og flot udviklet. Frisk rød frugt og noter af nødder og fadlagringen. Portvin kommer fra det ældste afgrænsede område i verden, i det nordlige Portugal. Her dyrkes en bred vifte af lokale druer på marker med en ekstrem hældningsgrad, helt op til 45 grader.

Området ligger ca. 70 km inde i landet, oppe af Douro floden. Området strækker sig herfra og helt til den spanske grænse. Portvin produceres kun i dette specifikke område. Barros er et af de gamle firmaer i portvinsindustrien og har eksisteret siden 1913.

Firmaet har været drevet af familien lige siden og er anerkendt som specialist i den svære fadlagrede stil, bedre kendt som Colheita og Tawny. 10 Years Old Tawny er blandet af portvin fra flere forskellige årgange, til en husets stil med samme smagsbillede i alle aftapninger.

Denne Portvin er fremstillet af de bedste druer, som høstes ved fuld modenhed. Vinifikationen foregår ved 28 – 30 grader og der udtrækkes maksimalt farve og smagskom- ponenter fra skallerne. Når mosten opnår en alkoholstyrke omkring 6 – 7 % så tilsættes druesprit og man har en færdig Portvin på 20%. Denne færdige portvin lagres i husets dybe kældre og blandes af flere årgange, umiddelbart inden aftapning.

Anmeldelser

  • Silver - Decanter World Wine Awards 2015
  • Silver - Int. Challenge 2015

Passer til

Info

Type Portvine
Land Portugal
Region Douro
Alkohol 20,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvsød
Leveres i Gaveæske med 1 flaske
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?