Barbanera – L’Opera

På lager
SKU
Barbanera – L’Opera
levering 1-3-dage
Normalpris 115,00DKK 55,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 115,00DKK pr. styk.
/6
60,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Beskrivelse
Luca Maroni tildeler vanvittige 98 ud af 99 mulige point til Barbanera - L'Opera 2021.

Hvis du kender L'Opera fra tidligere årgange, så ved du allerede, at du får uhørt meget value for money. Og i så fald skal du glæde dig til den fantastiske 2021-årgang, som er præcis som du kender den fra tidligere årgange: En meget fyldig, frugtrig og imponerende vin! De danske anmeldere går også hvert år i selvsving over L'Opera, der fandt vej til listen over de 100 bedste vinkøb hos Thomas Rydberg, prædikater som "Godt køb!", "Usandsynligt meget vin til prisen" og meget, meget mere.

Barbanera - L'Opera 2021 er en helt unik blanding af nogle af Italiens mest populære druer: Sangiovese, Primitivo og Nero d'Avola. Selve navnet giver tanker i retning af musik og flotte symfonier. Og det er altså ikke helt ved siden af. Blendet giver nemlig lige præcis den varme, blødhed og sødme, som har fået både anmeldere og vinnydere helt op at ringe. For hold da op, det virker!

Smagen kan bedst beskrives som fuldmodne brombær og Amarena-kirsebær, der har inviteret mørk chokolade til fest. Der er virkelig gang i glasset her! Der er koncentration, velsmag og sødme for hver en krone - og mere til.

Barbanera har udelukkende ladet L'Opera lagre på stålfade, for egelagring har ganske enkelt ikke været nødvendigt. Der er så god modenhed og sødme i druerne, at vinen ikke trænger yderligere afrunding fra egetræet.

Vi anbefaler L'Opera til de fleste kødretter, såvel som pastaretter og risotto. Vinen er også superlækker som meditationsvin - et glas i utide.

Anmeldelser

  • Luca Maroni 98 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2022
Land Italien
Region Puglia
Drue Nero d`Avola, Primitivo, Sangiovese
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?