Crémant d´Alsace, Réserve de l’Abbaye 1904 - Pinot Blanc

På lager
SKU
Crémant d´Alsace, Réserve de l’Abbaye 1904-1
levering 1-3-dage
Før 129,95 DKK 99,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 129,95 DKK pr. stk.
/6
104,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Winelab.dk:
”Lime og hvide blomster i duften. Sprødt og friskt. Stor kvalitet til prisen. At der kun er anvendt Pinot Blanc giver vinen en delikat og elegant raffineret frugt. Superflot og anvendelig Cremant d’Alsace.”

Erik Mortensen - 6 stjerner
"Et herligt alternativ til de dyre Champagner, men som giver fuld valuta og oplevelse for pengene. Cremant’en, som franskmænd kalder alle boblevine uden for Champagne-distriktet, er fremstillet på 100 % Pinot Blanc druer, og den kan med største fornøjelse drikkes til kogt torsk eller kogt laks."

100 % Pinot Blanc. Kompleks og aromatisk af moden frugt og delikat friskhed. Smagen er fyldig med elegant finesse, frugt, fine syrer og mineraler, som holder sig længe i munden. Nyd den kold ved 6-8 grader som aperitif eller til retter med fisk og skaldyr. 

Arthur Metz er også til stede i på de bedste restauranter. I Frankrigs nord-østlige hjørne, strækker Alsace vinområde sig langs grænsen til Tyskland og Rhinen. Druerne til denne Reserve de L'Abby er 100 % Pinot Blanc, som høstes manuelt. Første gæring strækker sig over 3 måneder, mens anden gæring, kaldet "Pris de mousse" (her skabes vinens fine perler) - tager 18 måneder.

Anmeldelser

  • Winelab
  • Erik Mortensen, Den Korte Avis
  • Vivini 3.9/5

Passer til

Info

Type Mousserende
Land Frankrig
Region Alsace
Drue Pinot Blanc
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.