Crémant Alsace , A. Metz, 100 % Pinot Blanc

På lager
SKU
Crémant Alsace , A. Metz, 100 % Pinot Blanc
levering 1-3-dage
Før 129,95 DKK 99,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 129,95 DKK pr. stk.
  • Fri fragt fra 499,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Erik Mortensen - 6 stjerner
"Et herligt alternativ til de dyre Champagner, men som giver fuld valuta og oplevelse for pengene. Cremant’en, som franskmænd kalder alle boblevine uden for Champagne-distriktet, er fremstillet på 100% Pinot Blanc druer, og den kan med største fornøjelse drikkes til kogt torsk eller kogt laks."

100 % Pinot Blanc. Kompleks og aromatisk af moden frugt og delikat friskhed. Smagen er fyldig med elegant finesse, frugt, fine syrer og mineraler, som holder sig længe i munden. Nyd den kold ved 6-8 grader som aperitif eller til retter med fisk og skaldyr. 

Arthur Metz er den førende aktør i Alsace og den største producent af mousserende vin; Crémant d‘Alsace. Skænkes i lange slanke glas og oplev de livlige fine perler. Duften er kompleks og aromatisk af moden frugt og delikat friskhed.

Smagen er ret fyldig, når man får den på ganen og den breder sig med elegant finesse, frugt, fine syrer og mineraler, som holder sig længe i munden. Nyd den kold ved ca-6-8 grader som aperitif eller til retter med fisk og skaldyr.

Arthur Metz er ideelt placeret ved starten af den maleriske vin rute i Alsace, som er den centrale vej gennem Alsace ́s vinmarker. Arthur Metz er den førende aktør i Alsace og den største producent af mousserende vin; Crémant d'Alsace. Firmaets strategi er baseret på kvalitet og med maksimal fokus på vinfremstillingsprocessen.

De mange investeringer i de forskellige produktionssteder og højt kvalificeret team af ønologer er de levende et bevis på. Denne ekspertise betyder at Arthur Metz høster mange udmærkelser i nationale og internationale konkurrencer.

Arthur Metz er også til stede i på de bedste restauranter. I Frankrigs nord-østlige hjørne, strækker Alsace vinområde sig langs grænsen til Tyskland og Rhinen. Druerne til denne Reserve de L'Abby er 100% Pinot Blanc, som høstes manuelt. Første gæring strækker sig over 3 måneder, mens anden gæring, kaldet "Pris de mousse" (her skabes vinens fine perler) - tager 18 måneder.

Når den færdige vin skænkes i lange og slanke glas, fremtræder den smuk lys, gylden-gullig, med livlige og fine perler. Duften er kompleks og aromatisk af moden frugt og delikat friskhed. Smagen er ret fyldig, når man lige får den på ganen og den breder sig med elegant finesse, frugt, fine syrer og mineraler, som holder sig længe i munden.

Anmeldelser

  • Winelab
  • Erik Mortensen, Den Korte Avis

Passer til

Info

Type Mousserende
Land Frankrig
Region Alsace
Drue Pinot Blanc
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.