Aperol - Sommerens Drik nr. 1

På lager
SKU
Aperol - Sommerens Drik nr. 1
levering 1-3-dage
109,95DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Man ser den fotogene drink på barer og fortovscaféer overalt i Danmark. Internettet flyder også over med den, og Aperol Spritz må simpelthen være sommerens mest populære drink.

Og det med god grund. Det stråler nemlig af sommer og sol, når den smukke, orange drink fra Italien kommer på bordet. Gerne serveret i store vinglas med masser af isterninger og en skive appelsin.

Vi danskere kender den bedst under navnet Aperol, men faktisk er det bare navnet på den italienske bittersøde appelsinlikør, der danner bund i drinken, Aperol Spritz. Det er navnet på den drink med italiensk mousserende Prosecco, aperol, danskvand og isterninger, som vi kender herhjemme.  

Opskriften på Aperol er hemmelig, men den består af forskellige urter og rødder og selvfølgelig appelsin, som er den gennemtrængende smag i likøren. Derudover er der også kinin i, som stammer fra barken af febertræer. Vi kender især smagen fra tonic, hvor det giver den sprøde og let bitre smag. 

Aperol kom første gang til verden i 1919 i Padova i Italien, og i dag har den fået sin anden ungdom som sommerens friskeste drink til altanen, terrassen, haven eller hvor du ellers nyder solen med et glas i hånden. Husk at købe Prosecco til.

Info

Type Dessertvin
Land Italien
Alkohol 11,0%
Størrelse 70 cl.
Leveres i Enkeltvis
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?