Anne Pichon Sauvage AOP Ventoux Rosé

På lager
SKU
Anne Pichon Sauvage AOP Ventoux Rosé
levering 1-3-dage
Normalpris 139,00DKK 99,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 139,00DKK pr. styk.
/6
104,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Vinen er blegrosa i glasset. Bouquet’en er åben og rig på frugt med noter af hvide blomster og granatæble. I ganen fornemmes vinen delikat, kompleks og sprængfyldt med frugt og lidt krydderi. Vinen er harmonisk, fyldig og med en dejlig lang eftersmag. Anne Pichon AOP Ventoux Rosé kan nydes som velkomstvin, til retter med lyst kød eller fisk eller til salater.

Fremstillet

Denne Cuvée er lavet på fire forskellige druesorter fra vinstokke på Mont Ventoux skråninger. Her nyder vinstokkene godt af de ganske enkelt perfekte betingelser for vindyrkning; masser af soleksponering om dagen og en køling forfriskende vind, som kommer ned fra Mont Ventoux’ bjergskråninger om natten. Markerne dyrkes med stor passion og helt uden brug af pesticider og kemikalier. Man kan sige, at markerne nærmest går i ét med naturen, derfor har vinen fået navnet Sauvage, der henviser til den naturlige vilde måde at dyrke druerne. Druerne høstes allerede ved solopgang, så druernes aroma beholdes i vinen og resulterer i en raffineret og kompleks rosé.

Om producenten

Mormoiron er en typisk fransk landsby beliggende i Provence ved foden af Mont Ventoux, som i cykelkredse har fået tilnavnet ”Det skaldede Bjerg”. Området har stolte traditioner for vindyrkning og vinproduktionen kan nogle steder i området føres tilbage til før Kristi fødsel, da græske kolonister plantede de første vinstokke. Domaine Mur-Mur-Ium kaldes også ”den summende sang fra bierne”. Det er en lille gård beliggende på Mont Ventoux skråninger. Domaine Mur-Mur-Ium benytter økologiske metoder og alt er lavet ved 100% manuelt arbejde.

Info

Type Rosévin
Årgang 2021
Land Frankrig
Region Provence
Alkohol 12,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?