AN/2 2019 - Kultvin

På lager
SKU
AN/2 2019 -Kultvin
levering 1-3-dage
Før 179,00 DKK 159,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 179,00 DKK pr. stk.
/6
164,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

De fleste kender AN/2 fra ferier på Mallorca, men idag kan vinen købes stort set alle steder. Vinen er sammensat af Callet-druensom er krumtappen i vinen og udgør 65% af blendet mens Manto Negro og Syrah udgør resten. Fra 2015 årgangen er alle druer gæret med deres egen vildgær der fra naturens hånd allerede sidder på drueskallerne.

Denne unikke rødvin fra Mallorca, er lavet af druer fra gamle vinstokke. 65% Callet, 20 % Mantonegre og 15% Syrah er gæret i kontrollerede temperaturer i rustfri ståltank, udblødt kun kort tid for at bevare friskhed og smag af fuldmoden frugt. De er så lagret i lidt over et år i en kombination af 80% franske og 20% amerikansk egefade.

Farven er dyb rubinrød og har komplekse aromaer af krydderier, vilde hindbær, mørke kirsebær og et strejf af violer.

På ganen er AN/2 silkeblød og elegant med en intens smag af moden frugt. Velafbalanceret med en lang eftersmag.

En lækker middelhavsvin som passer godt til retter med krydderurter eller tapas


Vingården Ànima Negra bygger på et livslangt venskab mellem Pere Ignasi Obrador og Miquel Angel Cerda. Begge kommer fra vinbyen Felanitx i hjertet af øen Mallorca og har kendt hinanden siden barndommen. Første årgang blev særdeles godt modtaget af den internationale presse og siden er det gået stærkt. I dag dyrker de omkring 30 hektar af deres egne vinmarker og samarbejder med deltidsvinproducenter, der hver især ikke ejer mere end tre hektar. Sammen arbejder de på at få vinbønder til at droppe internationale druesorter for at bringe andelen af øens gamle, lokale druesorter såsom Callet, Manto Negro og Fogoneu tilbage til 100%, fordi disse druesorter er Mallorcas sande sjæl.

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2019
Land Spanien
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?