American Bastard – Pinot Noir

På lager
SKU
American Bastard – Pinot Noir
levering 1-3-dage
Normalpris 179,00DKK 99,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 179,00DKK pr. styk.
/6
104,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

American Bastard - Pinot Noir 2020 er et velsmagende storhit, der kommer på indkøbslisten igen og igen.

Hvor mange vinproducenter kæmper for at finde de billigste druer fra de dyreste regioner (for at kunne sætte et dyrt navn på flasken), går American Bastard Pinot Noir sine egne veje. Derfor er vinen blendet af de mest velsmagende druer, man har kunnet finde - overhovedet - uden at skele til ophav.

Årgang 2020 er blendet af druer fra de to Californiske distrikter, 50% North Coast og 50% Lodi. North Coast leverer super-elegante og klassiske Pinot-noter. Lodi (der primært dyrker Zinfandel pga. den ekstreme varme) leverer fuld damp på den modne frugtsmag.

Ved at undlade "stamtavlen" og kreere et vaskeægte gadekryds, har man kunnet klemme langt mere kvalitet i flasken per krone, end vi tidligere har set fra USA.

Vinen er med andre ord en rigtig bastard!

Smagen er super frugtrig Pinot Noir, som tager kampen op mod de helt store Pinot Noir-vine i Californien til mange gange denne pris.
Det vælter ud af glasset med mørke bær og fuldmodne jordbær i perfekt balance. Det hele afrundes med et strejf af vanilje fra den perfekte fadlagring. Mums!

Er du vild med de store frugtrige vine fra USA, vil du med andre ord elske den nye årgang af American Bastard! Glem alt om billig Bourgogne. Her får du fuldmoden og meget ren Pinot Noir-smag til en nærmest latterligt lav pris! Årgang 2020 sidder lige i skabet og vil begejstre sine fans lige så meget som de foregående årgange.

 

Anmeldelser

  • 4.1/5 Vivino

Info

Type Rødvin
Årgang 2020
Land USA
Region Californien
Drue Pinot Noir
Alkohol 13,5%
Fadlagring 9 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?