Altos de Montote Garnacha de Vinas Viejas - Rioja - 3 stk Gaveæske

På lager
SKU
Gaveæske 3 stk Altos de Montote Garnacha de Vinas
levering 1-3-dage
Normalpris 1.099,00DKK 499,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Denne unikke Altos de Montote kommer fra et område med gamle Grenache-vinstokke, en af de få tilbageværende i La Rioja og en af de ældste. Denne vin er lavet på 100% Grenache. Druerne er høstet i hånden og omhyggeligt udvalgt for at opnå en vin med en enestående personlighed, behagelig på næsen og med en kraftfuld smag. Fermenteringen af mosten er foretaget separat, efter flere teknikker som "Delestage".

Vinen har en utrolig flot og fremtrædende kirsebærrød farve med mørke toner. Dens aroma minder os om flere røde frugter som ribs og jordbær samt et strejf af sort peber, lakrids og anis. I munden har den en middelhavskarakter, meget livlig, der minder om syltetøj, krydderier, tørre figner og dadler. Snyd ikke dig selv for denne topklasse af en vin! 

Server vinen ved 15-17 grader og prøv den til lam, oksekød eller til vildt. Du kan også servere den helt for sig selv, så du kan få alle de skønne noter og drømme dig til Spanien. 

JAMES SUCKLING 92 points
"This has a super rich array of plums and summer berries on the nose with a sleek, flavorful palate that carries such attractive and fleshy texture."

Anmeldelser

  • James Suckling 92 point
  • BRONZE International Wine Challenge

Info

Type Rødvin
Årgang 2013
Land Spanien
Region Rioja
Drue Grenache
Alkohol 14,0%
Fadlagring 12 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?