Altivitis Ventoux -Powerfuld

På lager
SKU
Altivitis Ventoux - Powerfuld
levering 1-3-dage
Før 129,00 DKK 78,00 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 129,00 DKK pr. stk.
/6
83,00 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Powerfuld Ventoux med smidigt og friskt twist

5/6 Flaskehalsen

"Balancen mellem power og en lettere og frisk tone, er noget af det, der kan gøre Ventoux-vine overordentligt spændende. Og begge dele findes i denne vin, der tilmed er skønt afstemt. Den indleder med et efterlade et indtryk af bløde og frugtige noter, inden den skruer op for krydderierne og de mere markante og kraftfulde linjer. Der er enormt meget smag, og helheden fremstår meget moden og med masser af tanniner. På den måde bliver det hele lidt vildt i det, og var det ikke for den friske eftersmag, var det nok også blevet for voldsomt. Men helheden trækkes flot i land med den fine afrunding med lysere bær og frugter, der giver et nyt og livligt twist"


FYLDIG OG HARMONISK

Den fyldige vin har en smuk rubinrød farve og i bouquet'en fornemmes letristede noter af kaffe og chokolade. Vinen er harmonisk med friske noter af røde bær og en elegante let pebrede undertoner. En flot vin med bløde og lækre tanniner.
Vi anbefaler at åbne vinen et par timer før den skal serveres.

Serveringstemperatur: 15-16°C

Fremstilling

Efter høsten bringes druerne til vineriet, hvor de sorteres og afstilkes. Grenache Noir og Syrah-druerne behandles separat i tanke. Den alkoholiske gæring varer i cirka tre uger med daglige overhældninger. Herefter samles vinen og hældes på tank, hvor den malolaktiske gæring færdiggøres. En del af vinen hældes på fade, hvor den modner i 10 måneder. Endelig stikkes vinen sammen og modner på tanke tindtil den aftappes på flaske.

Om Producenten

Les Vignerons du Mont Ventoux (VMV) ligger ved foden af Mont Ventoux – også kaldet ”Provence gigant” eller ”det skaldede bjerg” pga. det ørkenlignende område bestående af kalksted, der dækker de øverste 6 km af bjerget.
VMV er en kooperativt af vinproducenter, der startedes i 1924. Visionen var dengang og er fortsat at lave kvalitetsvine med respekt for såvel tradition som moderne know-how.


Anmeldelser

  • Flaskehalsen 5/6

Info

Type Rødvin
Årgang 2016
Land Frankrig
Region Rhône
Drue Grenache Noir, Syrah
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?