Alsace Grand Cru Winzenberg - Jean Biecher & Fils Riesling AOC

På lager
SKU
Alsace Grand Cru Winzenberg - Jean Biecher & Fils Riesling AOC
levering 1-3-dage
Normalpris 149,95DKK 88,88DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,95DKK pr. styk.
/6
93,88DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Beliggenhed
De 19 hektar af denne Grand Cru er beliggende på to sydvendte og sydøstvendte skråninger, adskilt af en lille dal. Her overlapper Rhinen forkastningslinjen Vogeserne forkastningslinje. Druerne modner på en stejlt skrånende skråning med udsigt over landsbyen Blienschwiller.

Jord og mikroklima
Den homogene terroir på Winzenberg består af en to-mica og kiselholdig granit, der er relativt rig på kvarts og ikke særlig dyb, mellem 30 og 50 cm. Granitklippen viser sig på overfladen på visse steder. Det er en jord, der hurtigt opvarmes, især på grund af de lokale mikroklimaegenskaber. Som et resultat skal vinavlere omhyggeligt overvåge vinstokkene under tørkeperioder, og vinstokkens vigør skal kontrolleres for at undgå overskudshøst, der er skadelig for kvaliteten af disse Grand Cru-vine. Winzenberg er en relativt senmodnende, solrig og tør terroir.

Vinsmagning
Riesling er utvivlsomt druesorten, der passer bedst til denne terroir. Aromer af citrusfrugter (citron, grapefrugt ...) og eksotiske frugter (passionsfrugt, ananas ...) i sin ungdom. Nøgleord: tør, mineralitet. En moden syre skal være rygraden. Vinen har en fyldig og rig struktur, bakket op af kraftig ekstravagance. Gips udtrykkes gennem specifik og delikat mineralitet med røgen, svovlstikke og flintnoter. Den naturlige intensitet af denne Grand Cru og dens karakteristiske, aromatiske og terroir-specifikke mangfoldighed beroliger udtrykket af denne Riesling.

Info

Type Hvidvin
Årgang 2022
Land Frankrig
Region Alsace
Drue Riesling
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?