Agramont Graciano - Platinum & 97 Point I DECANTER

På lager
SKU
Agramont Graciano - Platinum & 97 Point I DECANTER
levering 1-3-dage
Normalpris 129,00DKK 79,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 129,00DKK pr. styk.
/6
84,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

AGRAMONT er en virkelig dejlig spansk rødvin fra Navarra vindistriktet der ligger klods op ad det mere kendte Rioja vindistrikt i Nordspanien.

AGRAMONT er vinhusets bestseller og denne vin og årgang har modtaget en fantastisk modtagelse af vin-kritikere og forbrugerne.

Vinen har indtil videre scoret hele 97 points i Decanter World Awards + Best Value.

Vinen er baseret på Graciano druer, som er en spændende drue, som trives godt i Nordspanien og især dyrkes i Navarra og Rioja vindistrikterne. Det er normalt en drue som blandes sammen med andre druer (f.eks. Tempranillo druer) for at tilføje mere koncentration i vinen, bedre bouquet og flottere farve. Det er sjældent at der produceres vine udelukkende med 100% Graciano druer. Dette hænger sammen med at det er en vanskelig drue. Men hvis det gøres rigtigt, så er det en drue der giver fantastisk koncentration af frugt og stor kompleksitet. Graciano druen har en unik karakter som gør at vine med Graciano druer skiller sig ud fra de monotone vine med mere kendte druetyper. Efter den klassiske vinificering, så er vinen fadlagret i 4 måneder i egefade.

Vinens farve er intens mørk kirsebærrød og bouqueten er af jordbær, lakrids, hvid peber og noter af nellike, vanilje og toffee. I smagen er der masser af mørk frugt. Vinen har en god struktur og runde, bløde tanniner. Den korte fadlagring er fint integreret. Det er en elegant vin i fin balance. Vinens finish er lang og meget behagelig. Denne vin kan nydes nu og i de næste 3-4 år.

Vinen passer fint til kød- og gryderetter samt ikke for kraftige oste. Den anbefalede serveringstemperatur er 16-18º C.

VINHUSET PRINCIPE DE VIANA

AGRAMONT ROBLE 2021 er produceret af den store og anerkendte vingruppe Principe de Viana i D.O. Navarra. Vingruppen har vingårde i flere spanske vindistrikter. Vindistriktet D.O.Navarra ligger i det nordlige Spanien. Navarra har altid været anset som lillebror til det meget mere prestigiøse Rioja-vindistrikt, men vine fra Navarra vindistriktet er helt på højde med de allerbedste Rioja vine, blot til en brøkdel af prisen.

Decanter udtaler
“The judges at Decanter’s 2022 World Wine Awards blind-tasted 1.358 Spanish reds. Just ten of them—less than 1%—earned 97 points and Platinum honors, and many were $60–$99 heavy-hitters from Rioja and Ribera. Bodegas Agronavarra’s absolutely stunning 2021 Agramont Graciano was also on that distinguished list, and it comes at a shocking under-$20 price”.

Anmeldelser

  • Decanter Platinum + 97 Point
  • Årets Grillvin på Megavin

Info

Type Rødvin
Årgang 2021
Land Spanien
Region Navarra
Alkohol 13,5%
Fadlagring 4 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?