Adobe Reserva Viognier

På lager
SKU
Adobe Reserva Viognier
levering 1-3-dage
Normalpris 59,95DKK 49,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 59,95DKK pr. styk.
/6
54,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

100% økologisk viognier med 4 måneder på ståltank (85%) og franske fade (15%). Flot gylden farve i glasset. En skøn duft af abrikos og papaya samt noter af honning og blomster. Smagen er frisk med en god karaktér og balance. Frugtsmagen er koncentreret og blød, hvilket giver mulighed for at servere vinen til grillet fisk og skaldyr med cremet sauce - eller prøv den til dessert med frugt og fløde.

Årgang 2018 ved kr. 59,95 af sommelier Nana Wad i Vin & Co den 1/12 2019 - 4 dråber af 5 mulige: ” Duft: Abrikos og altheabolsje. Smag & stil: Viognier kan nemt kamme over, men denne er velsmagende af abrikos, anis og lidt bivoks. En modig og meget vellykket vin. Passer til: Risotto, indisk kylling a la tandoori og karry/kokos. Mad med ingefær.” Winery of the Year 2015 kåret af organisationen Wines of Chile

Emiliana er karakteriseret ved kun at producere økologiske og biodynamiske vine, så de hjælper til at bevare den naturlige balance for både mennesker, miljø, samfund og medarbejderne. Det resulterer i unikke, rene og bedre kvalitetsvine. Emiliana råder over mere end 1100 ha vinmarker fordelt i det langstrakte land Chile. Nogle af de mere kendte områder er Casablanca Valley og Bio Bio, hvor der mellem vinstokkene myldrer med kyllinger, gæs og andre dyr der hjælper med bekæmpelse af skadedyr. Emiliana startede tilbage i slut 90’erne med at omlægge til økologi og biodynamik. Omlægningen skyldtes medarbejdernes sikkerhed, en ide om at det var det forbrugerne ville ønske i fremtiden og bedre kvalitet på druerne. Den forbedrede kvalitet har givet sig udtryk i bedre vine og dermed mange internationale medaljer. Emiliana går højt op i at uddanne sit personale til social ansvarlighed og bevidsthed om naturens gang, og det sker blandt andet ved, at samtlige ansatte har en urtehave på vingården så de er selvforsynende. Emiliana, the world’s largest organic winery, has been certified to use the Vegan Society trademark, which accredits that the company’s organic, biodynamic wines are produced without any animal-derived products.

Info

Type Hvidvin
Årgang 2022
Land Chile
Region Casablanca Valley
Drue Viognier
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?