Adobe Reserva Gewürztraminer

På lager
SKU
Adobe Reserva Gewürztraminer
levering 1-3-dage
Normalpris 59,95DKK 49,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 59,95DKK pr. styk.
/6
54,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

100% økologiske gewürztraminer-druer. Druen er mest kendt, når den kommer fra Alsace, men her oplever du den i en imponerende version fra Chile. En meget fyldig og aromatisk vin, der med sin druesødme egner sig til perfekt til de lidt stærkere retter som f.x. asiatiske retter

Årgang 2018 ved kr. 59,95 af sommelier Nana Wad i Vin & Co den 1/12 2019 - 4 dråber af 5 mulige: ”Duft: Caribiske frugter som guava og papaja. Smag & stil: Ekspressiv, højaromatisk og tropisk. Høj smagsintensitet og en nærmest olieret mundfornemmelse som nektar. Passer til: Blød komælksost, gratinerede svampe og asiatisk mad (soja, ingefær, sesam).” Winery of the Year 2015 kåret af organisationen Wines of Chile. Årgang 2015 er anmeldt den 14. august 2016 af Søndagsavisen v/Erik Skovenborg ved tilbudsprisen kr. 39,- med 4 stjerner af 6 mulige: ”Lys strågul. Blomstrende, intenst krydret duft. Meget aromatisk smag med diskret frugtsødme, imponerende fylde og afdæmpet syre. Karakterfuld chilensk version af Gewürztraminer-druen” Årgang 2015 har ved prisen kr. 39,- fået 6 stjerner hos Finansbureauet.dk den 15. august 2016: ”Super charmerende Chilensk Gewürztraminer til imponerende lav pris. Stærk krydret og sødmefuld fremtoning med noter af honning, hvid peber, toast og abrikos i både næse og mund. Er man til Gewurztraminer går man ikke galt i byen her”

Emiliana er karakteriseret ved kun at producere økologiske og biodynamiske vine, så de hjælper til at bevare den naturlige balance for både mennesker, miljø, samfund og medarbejderne. Det resulterer i unikke, rene og bedre kvalitetsvine. Emiliana råder over mere end 1100 ha vinmarker fordelt i det langstrakte land Chile. Nogle af de mere kendte områder er Casablanca Valley og Bio Bio, hvor der mellem vinstokkene myldrer med kyllinger, gæs og andre dyr der hjælper med bekæmpelse af skadedyr. Emiliana startede tilbage i slut 90’erne med at omlægge til økologi og biodynamik. Omlægningen skyldtes medarbejdernes sikkerhed, en ide om at det var det forbrugerne ville ønske i fremtiden og bedre kvalitet på druerne. Den forbedrede kvalitet har givet sig udtryk i bedre vine og dermed mange internationale medaljer. Emiliana går højt op i at uddanne sit personale til social ansvarlighed og bevidsthed om naturens gang, og det sker blandt andet ved, at samtlige ansatte har en urtehave på vingården så de er selvforsynende. Emiliana, the world’s largest organic winery, has been certified to use the Vegan Society trademark, which accredits that the company’s organic, biodynamic wines are produced without any animal-derived products.

Anmeldelser

  • Winery of the Year 2015

Info

Type Hvidvin
Årgang 2021
Land Chile
Region Casablanca Valley
Drue Gewürztraminer
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?