Adobe Reserva Chardonnay

På lager
SKU
Adobe Reserva Chardonnay
levering 1-3-dage
Normalpris 59,95DKK 39,95DKK Ved 180 stk.
  • Køb 1 for 59,95DKK pr. styk.
  • Køb 6 for 49,95DKK pr. styk.
/6
54,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Friske toner af citrus og grapefrugt. I smagen fremstår vinen frisk og medium fyldig, og igen med toner af citrus, tropisk frugt og lidt nøddepræg. En vin med fin balance mellem frugt og syre. Velegnet til mellemfyldige retter med fisk

Årgang 2018 ved kr. 59,95 af sommelier Nana Wad i Vin & Co den 1/12 2019 - 4 dråber af 5 mulige: ”Duft: Abrikos og altheabolsje. Smag & stil: Viognier kan nemt kamme over, men denne er velsmagende af abrikos, anis og lidt bivoks. En modig og meget vellykket vin. Passer til: Risotto, indisk kylling a la tandoori og karry/kokos. Mad med ingefær.” Winery of the Year 2015 kåret af organisationen Wines of Chile Årgang 2016 er bedømt ved kr. 35,- den 27/5 2017 hos Vinavisen.dk: "Denne biodynamisk fremstillede hvidvin kan Chardonnay-druen godt være stolt over at lægge most til. Den har en let krydret duft og en fyldig, frisk og tør smag med modne grønne druer og fine krydrede noter. En vin, der kalder på sommerens fisk- og skaldyrsretter. Normalprisen er yderst rimelig - og tilbudsprisen et rent kup".

Emiliana er karakteriseret ved kun at producere økologiske og biodynamiske vine, så de hjælper til at bevare den naturlige balance for både mennesker, miljø, samfund og medarbejderne. Det resulterer i unikke, rene og bedre kvalitetsvine. Emiliana råder over mere end 1100 ha vinmarker fordelt i det langstrakte land Chile. Nogle af de mere kendte områder er Casablanca Valley og Bio Bio, hvor der mellem vinstokkene myldrer med kyllinger, gæs og andre dyr der hjælper med bekæmpelse af skadedyr. Emiliana startede tilbage i slut 90’erne med at omlægge til økologi og biodynamik. Omlægningen skyldtes medarbejdernes sikkerhed, en ide om at det var det forbrugerne ville ønske i fremtiden og bedre kvalitet på druerne. Den forbedrede kvalitet har givet sig udtryk i bedre vine og dermed mange internationale medaljer. Emiliana går højt op i at uddanne sit personale til social ansvarlighed og bevidsthed om naturens gang, og det sker blandt andet ved, at samtlige ansatte har en urtehave på vingården så de er selvforsynende. Emiliana, the world’s largest organic winery, has been certified to use the Vegan Society trademark, which accredits that the company’s organic, biodynamic wines are produced without any animal-derived products.

Info

Type Hvidvin
Årgang 2023
Land Chile
Region Casablanca Valley
Alkohol 12,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?