Adobe Reserva Carmenere

På lager
SKU
Adobe Reserva Carmenere
levering 1-3-dage
Normalpris 59,95DKK 49,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 59,95DKK pr. styk.
/6
54,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Duften er domineret af røde bær og krydrede toner, lidt vanilje og kaffe. Smagen er blød og velafbalanceret. Den er ret fyldig med et lille touch eg, der er i fin balance med frugten. Til de markante retter med kød, gerne grillet.

Årgang 2018 ved kr. 59,95 af sommelier Nana Wad i Vin & Co den 1/12 2019 – 4 dråber af 5 mulige: ”Duft: Bål og figner. Smag & stil: Nogle vine sparker døren ind, uden at man skal koncentrere sig for at forstå dem. Sådan går det her. Her kommer chokolade, figner, kaffe, hestesadel, anis og velsmurte tanniner i fuld galop lige ind i munden. Lækker vin. Passer til: Store bøffer”. Winery of the Year 2015 kåret af organisationen Wines of Chile. Årgang 2015 er testet ved kr. 35,- den 3/6 2017 hos Vinavisen.dk - 5 stjerner af 5 mulige: "En herlig økologisk rødvin på Chiles nationaldrue, Carmenère - og til en tilbudspris, der er det rene kup. Det er en vin fuld af bæraroma og med frugt - masser af frugt - i smagen. Men også med tilpas tanniner som modspil. Det er en let drikkelig vin med en stor spændvidde til mad. Nyd den til sommerens grillretter". Årgang 2015 har fået GULD hos Berliner Wein Thophy 2016

Emiliana er karakteriseret ved kun at producere økologiske og biodynamiske vine, så de hjælper til at bevare den naturlige balance for både mennesker, miljø, samfund og medarbejderne. Det resulterer i unikke, rene og bedre kvalitetsvine. Emiliana råder over mere end 1100 ha vinmarker fordelt i det langstrakte land Chile. Nogle af de mere kendte områder er Casablanca Valley og Bio Bio, hvor der mellem vinstokkene myldrer med kyllinger, gæs og andre dyr der hjælper med bekæmpelse af skadedyr. Emiliana startede tilbage i slut 90’erne med at omlægge til økologi og biodynamik. Omlægningen skyldtes medarbejdernes sikkerhed, en ide om at det var det forbrugerne ville ønske i fremtiden og bedre kvalitet på druerne. Den forbedrede kvalitet har givet sig udtryk i bedre vine og dermed mange internationale medaljer. Emiliana går højt op i at uddanne sit personale til social ansvarlighed og bevidsthed om naturens gang, og det sker blandt andet ved, at samtlige ansatte har en urtehave på vingården så de er selvforsynende. Emiliana, the world’s largest organic winery, has been certified to use the Vegan Society trademark, which accredits that the company’s organic, biodynamic wines are produced without any animal-derived products.

Anmeldelser

  • James Suckling 91 point
  • VIN&CO SOMMELIER

Info

Type Rødvin
Årgang 2021
Land Chile
Region Colchagua Valley
Drue Carmenere
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?