Aberlour 12 Year Old Double Cask Matured

Ikke på lager
SKU
Aberlour 12 Year Old Double Cask Matured
levering 1-3-dage
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Fyldig, krydret og forførende sød

En helt igennem klassisk Speyside whisky med en fin elegant duft af abrikos og tørrede frugter.

Aberlour 12 års Double Cask Matured er, som navnet antyder, lagret på to forskellige fadtyper. Resultatet er et klassisk eksempel på, hvordan Aberlours karakteristisk sprøde råsprit modnes, med en raf neret og afbalanceret ind ydelse fra sherryfadene, der runder den perfekt af. Citruskarakteren i råspritten overdøves nemlig ikke af sherryfadene, men i stedet supplerer de to hinanden og resulterer i en raffineret, skøn og balanceret smag.

Gyldent rav med antydning af røde rubiner. Duften er blød og rund med frugtige noter af røde æbler. Fint udtryk af sherry balanceret med fyldig chokolade, ødekaramel, kanel og ingefær. Lang og varmende eftersmag – sød og let krydret.

Aberlour er et lille intimt destilleri, der siden grundlæggelsen i 1879 har bestræbt sig på at producere den ultimative whiskynydelse gennem modning på de bedste egetræsfade.

Hver af de traditionelle egetræsfade, der bruges i produktionen, er personligt udvalgt af holdet bag whiskyen, før de godkendes. Ligeledes duftes der til hvert enkelt af de modne sherryfade, inden de fyldes med råsprit til at lave Aberlour. 

Anmeldelser

  • Double Gold San Francisco 2016
  • Gold San Francisco 2015
  • Gold Int. Sprirts Challenge 2014

Info

Type Spiritus
Land Skotland
Alkohol 40,0%
Størrelse 70 cl.
Leveres i Gaveæske med 1 flaske