AALTO Magnum Ribera del Duero - Trækasse

På lager
SKU
MAGNUM AALTO Ribera del Duero
levering 1-3-dage
Normalpris 899,00DKK 749,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

I 1999 startede noget helt fantastisk. Allerede inden for fem år var Aalto-vinhuset fra Ribera del Duero-regionen i toppen af spansk vinfremstilling. En hidtil uset succes takket være vinmageren Mariano García. García har en baggrund som 'technical director' for stjernehuset Vega Sicilia. Her var han i mere end 30 år frem til 1998. Med Garcías ekspertise og en filosofi, der går ud på at lade druerne passe sig selv mest muligt, startede det ikoniske Aalto. Vinene har en hidtil uset skønhed fuld af kraft og finesse. Vi tror endda, at denne vin fra Aalto hører til i verdenstoppen.

I dag arbejder Mariano García tæt sammen med Javier Zaccagnini, som heller ikke er helt ukendt i Ribera del Duero-regionen. Han var tidligere præsident for 'Consejo Regulador' i Ribera del Duero i seks år. Målet var at lave den smukkeste vin fra Ribera del Duero. Det er de i den grad lykkedes med.

AALTO er et af Ribera del Dueros mest anerkendte vinhuse

-Modning på fad og i flaske i mindst 20 måneder
-Mariano García med baggrund hos Vega Sicilia står bag denne vin
-Husets ikoniske vinmarker i Ribera del Duero

Vingården har over 100 hektar marker, hvoraf 40 procent er under egen ledelse. Denne vingård er en af de ældste i hele Ribera del Duero. Alderen på vinstokkene til denne Aalto er minimum 40 år og højst 60 år, hvilket også bestemmer kvaliteten af vinen. De gamle tykke stammer har dybe rødder, der fodres af den rige jordstruktur. Denne røde Aalto-vin bliver lavet af druesorten Tinto Fino, der er en variant af den velkendte Tempranillo. Druerne bliver alle håndplukket og sorteret. Du kan således være sikker på den allerhøjeste kvalitet.

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2021
Land Spanien
Region Ribera del Duero
Drue Tempranillo
Alkohol 14,5%
Fadlagring 20 mdr.
Størrelse Magnum 1,5 ltr.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?