Aalborg Julesnaps

På lager
SKU
Aalborg Juleakvavit
levering 1-3-dage
Før 179,95 DKK 162,95 DKK
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse
Juleakvavit 2019

En gammel juletradition - og en ny. Den akvavit du lige nu har i hånden, smager præcis, som en Aalborg Jule Akvavit skal smage. Opskriften stammer fra midten af 1800-tallet. Derfor er smagen en gammel tradition i sig selv. Og gamle juletraditioner skal man ikke pille ved. Men man har lov at starte en ny. Og det gjorde vi i 1982. Siden da har vi hvert år pakket Aalborg Jule Akvavit ind på en ny måde. Og som du ser, har vi fuldt traditionen.
For 3. år i træk har vi bedt en lokal Aalborg kunstner om at sætte sit personlige præg på flasken og gaveæsken. I år er valget faldet på 'den ukronede graffitikonge af Nordjylland' - den internationalt anerkendte illustrator og gadekunstner, Lars Pank. Han har i en årrække klædt Aalborg festligt på med farverige vægge og husmure. På den anden side af æsken fortæller Lars selv lidt om de tanker, der ligger bag hans valg af motiv.

Skål og god jul.

"Min største glæde ved julen er denne her kollektive kreativitet, hvor alle gør sig umage med at klippe og klistre, pynte op, lave mad og konfekt. Finde de rigtige gaver og pakke dem rigtigt ind, for til sidst at give dem til nogen, som værdsætter det.

I princippet er det faktisk den samme glæde og kreativitet, der ligger bag gadekunst. Det at udsmykke en nogen gange kedelig og mørk grå betonmur med nogle glade farver og et motiv, som får folk til at stoppe op, smile og måske endda fortælle historierne videre, er al arbejdet værd. Tilsammen har både snapsen, julen, byen og kunsten den fællesnævner, at sjælen og pulsen indeni er nøjagtig den samme hvert år. Men det ydre vokser og forandrer sig for hvert år, der går.

Mit motiv er derfor en hyldest til dette enkelte øjeblik en gang om året, hvor alle sanser åbnes, og nydelsen føles fuldt fortjent. Som gadekunst. Som Jule Akvavit. Som umagen værd.” - Lars Pank

Info

Type Spiritus
Årgang 2019
Land Danmark
Størrelse 70 cl.
Leveres i Gaveæske med 1 flaske
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?