1000 Stories Zinfandel - Bourbon Barrel Aged

På lager
SKU
1000 Stories Zinfandel (Bourbon Barrel Aged)
levering 1-3-dage
Normalpris 199,00DKK 99,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 199,00DKK pr. styk.
/6
104,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

BIG AND BOLD!

Super tæt og intens Zinfandel.
Druesammensætning: 81 % Zinfandel - 11 % Syrah - 6 % Petite Sirah.

1000 Stories Zinfandel produceres i meget små mængder og kan variere i druesammensætningen i de enkelte årgange.

Den mægtige bøffel er et ikonisk symbol på amerikansk arv - en arv vævet med tusind historier, unikke traditioner og en pionerånd.

Amerikas historie er fortællinger bygger på utallige historier om hårdt arbejde og vedholdenhed, og den lever videre i dag i enhver amerikaner og fortsætter med at være på essensen af Amerikas karakter. Dette er inspiration til vinen ”1000 Stories”.

1000 Stories Zinfandel produceres i små mængder - ligesom premium Bourbon. Druerne kommer fra Mendocino County, hvor nogle af markerne har historie helt tilbage til 1880‘erne.

Druerne fra de enkelte marker presses individuelt og mosten lagrer traditionelt på franske og amerikanske fade. En del af mosten lagres på nye borbonfade for derefter at blive blended i vinen. Dette unikke træk udvider smagsprofilen med tonerne fra de forkullede bourbonfade - vanilje, tørrede urter og en antydning af karamel.

Afslutningsvis lagres al mosten på gamle bourbonfade fra berømte destillerier såsom Heaven Hill og Four Roses. Nogle af disse fade er op mod 13 år gammel single-use fade, der anvendes til den højeste kvalitet bourbon.

Mosten lagrer traditionelt på franske og amerikanske fade samt bourbonfade, hvilket bidrager med vanilje, tørrede urter og en antydning af karamel. Intens hindbær i næsen med sort peber og et strejf af nelliker og tørrede urter.

Munden fyldes med modne tanniner, store mørke og røde frugter efterfulgt af en bred vifte af krydderier. Vinen afsluttes med et strejf af varme. Det er en vin som er oplagt til mad fra grill og generelt rødt kød.

Intens hindbær, sort peber, strejf af nelliker og tørrede urter. Modne tanniner, rød frugt og krydderier. Afsluttes med et strejf af varme. Det er en vin som er oplagt til mad fra grill og generelt rødt kød.

Anmeldelser

  • Vivino 4.1/5

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2021
Land USA
Region Californien
Drue Petite Sirah, Shiraz, Zinfandel
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?